joi, decembrie 8, 2022
AcasăLocalSuicid după zeci de tentative

Suicid după zeci de tentative

Descoperire macabră făcută într-o gospodărie din Bucecea. Un bărbat de 63 de ani, din localitate, a fost găsit fără suflare. Acesta şi-a pus capăt zilelor printr-un gest violent.

Bărbatul a fost descoperit chiar de familia sa, în curtea casei. Totul s-a întâmplat duminică după-amiază, când bărbatul a ieşit în curtea casei, fără a spune cuiva despre planul său morbid.

După aproape o oră, observând că bărbatul nu mai dădea niciun semn, un membru al familiei a ieşit în curte. Acolo a avut parte, însă, de o imagine de coşmar. Bărbatul de 63 de ani legase un ştreang de creanga unui copac, iar celălalt capăt l-a înfăşurat în jurul gâtului, lăsând greutatea corpului să îi ducă planul la îndeplinire.

Din păcate, familia l-a găsit prea târziu. Oamenii au sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. O ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului. „Nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului, care a survenit, cel mai probabil, prin asfixie mecanică”, a declarat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Rudele sunt în stare de şoc şi spun că bărbatul a mai avut o mulțime de tentative de acest fel până acum. Acesta era depresiv, dar tot timpul tentativele au fost dejucate de membrii familiei.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
4.6 ° C
4.6 °
0.6 °
81 %
0.5kmh
66 %
joi
5 °
vin
8 °
sâm
10 °
Dum
6 °
lun
8 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Utilajele Urban Serv se roagă şi ele la biserică să mai ningă, ca să aibă front de lucru.

EDITORIAL

„Verba volant scripta manent” este fără îndoială un proverb latin care, de mii de ani, a reprezentat pentru oameni esența unui adevăr de necontestat....

GÂNDUL ZILEI

O clauză fără de temei E-n dogmele lor sacre Că poți să ai zeci de femei Cu tot cu… soacre! -Dumitru MONACU  

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...