Suicid după zeci de tentative

foto arhiva

Descoperire macabră făcută într-o gospodărie din Bucecea. Un bărbat de 63 de ani, din localitate, a fost găsit fără suflare. Acesta şi-a pus capăt zilelor printr-un gest violent.

Bărbatul a fost descoperit chiar de familia sa, în curtea casei. Totul s-a întâmplat duminică după-amiază, când bărbatul a ieşit în curtea casei, fără a spune cuiva despre planul său morbid.

După aproape o oră, observând că bărbatul nu mai dădea niciun semn, un membru al familiei a ieşit în curte. Acolo a avut parte, însă, de o imagine de coşmar. Bărbatul de 63 de ani legase un ştreang de creanga unui copac, iar celălalt capăt l-a înfăşurat în jurul gâtului, lăsând greutatea corpului să îi ducă planul la îndeplinire.

Din păcate, familia l-a găsit prea târziu. Oamenii au sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. O ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului. „Nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului, care a survenit, cel mai probabil, prin asfixie mecanică”, a declarat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Rudele sunt în stare de şoc şi spun că bărbatul a mai avut o mulțime de tentative de acest fel până acum. Acesta era depresiv, dar tot timpul tentativele au fost dejucate de membrii familiei.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.

Deja ai votat!