Vizită a șefului ANSVSA în județ ținută la secret

0

Președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Robert-Viorel Chioveanu, a venit la Botoșani într-o vizită ținută la secret publicului și instituțiilor media.

Într-un comunicat de presă, PNL anunță că Robert-Viorel Chioveanu a fost invitat de fapt de preşedintele organizației locale, Costel Șoptică, cel care este și liberalul ce candidează la șefia Consiliului Județean (CJ) Botoșani.

Din același comunicat mai aflăm că Robert-Viorel Chioveanu ar fi avut discuții cu medicii veterinari din județul Botoșani pe teme privind legislația care reglementează activitatea în acest domeniu, dar și privind combaterea pestei porcine africane. „Principala temă de pe agenda întâlnirii cu medicii veterinari a fost analiza evoluției pestei porcine africane, dar și modalități de îmbunătățire a comunicării între medicii veterinari şi crescătorii de animale, un control mult mai strict al circulaţiei animalelor, al identificării şi actualizării permanente a bazei de date privind animalele”, a declarat senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

În comunicat se scuză lipsa de transparență prin faptul că „nu ne preocupă să transformăm vizita unor oficiali guvernamentali într-un eveniment de imagine, scopul deplasărilor în teritoriu este acela de a prelua concret probleme și a găsi soluții”.

Deja ai votat!