Tânăr accidentat grav la locul de muncă

Un tânăr de 23 de ani, din judeţul Botoșani, a ajuns de urgență la spital, după un accident de muncă. Acesta a căzut de la o înălțime de aproximativ nouă metri. Tânărul este angajat al unei firme care lucra la acoperișul unei grădiniţe din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Incidentul a avut loc miercuri, când tânărul se afla pe o schelă. La un moment dat, din neatenție, a călcat greșit și a căzut în gol de la 8-9 metri. La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc. Acolo, în urma investigațiilor medicale, s-a stabilit că prezintă fracturi la nivelul brațului drept și piciorului stâng, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

potrivit anchetei inspectorilor de muncă, tânărul era angajat cu acte în regulă. Acesta fusese instruit cu privire la măsurile de securitate și sănătate în muncă. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. Ei au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări privind infracțiunile de „neluare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală”.

Deja ai votat!