Violatori capturați cu focuri de armă

0

Doi indivizi de 25 și respectiv 27 de ani, din comuna Nicșeni, care au intrat peste o tânără în vârstă de 23 de ani și au violat-o, au fost prinși de polițiști cu focuri de armă. Grozăvia a avut loc miercuri, pe 26 august a.c., când suspecții, având fețele acoperite și înarmați cu un cuțit, au intrat în locuința tinerei din satul Vlădeni, comuna Corlăteni. Lovită și amenințată, victima a fost determinată să întrețină relații sexuale cu fiecare dintre ei. După ce și-au satisfăcut instinctele animalice, indivizii, tot prin folosirea de violențe, ar fi sustras din locuință suma de 500 de lei și două telefoane mobile, ulterior părăsind locul faptei.

În urma sesizării persoanei vătămate, s-a constituit echipă operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 4 Dorohoi. Suspecții au fost identificați în cursul zilei de ieri și depistați pe raza comunei Nicșeni. „La vederea polițiștilor cei doi au încercat să se sustragă, procedându-se la urmărirea lor și întrucât nu s-au supus somațiilor, au fost executate două focuri de armă în plan vertical și unul înspre aceștia. În urma utilizării armamentului din dotare, nu au rezultat victime sau pagube materiale. Cu ocazia controlului corporal, asupra acestora au fost găsite bunuri sustrase din locuința persoanei vătămate”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Reținuți pentru 24 de ore sub acuzațiile de viol și tâlhărie calificată, cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani. Astăzi, ei vor fi prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Deja ai votat!
se încarcă...