Copil mort după un accident cumplit la Cristești (video)

0

Un copil în vârstă de doar 14 ani a decedat după ce a fost victima unui accident cumplit, care a avut loc sâmbătă seara. Evenimentul rutier s-a petrecut în centrul localității Cristești, în momentul în care un autoturism marca Peugeot 206 s-a dat de mai multe ori peste cap. O femeie de 22 de ani se afla la volanul autoturismului, care rula cu viteză pe un drum cu pietriș din localitate.

În maşină se mai aflau trei minori de 14 și 16 ani. La un moment dat șoferița a pierdut controlul volanului, după care mașina s-a dat de mai multe ori peste cap.

Autoturismul a aterizat pe cupolă, cei patru ocupanți fiind răniți. Băiatul de 14 ani a fost grav rănit, acesta fiind scos din mașină de localnici și transportat cu o mașină privată la Urgențe. Rănile suferite de copil au fost atât de grave încât acesta a ajuns în stop cardiorespirator în grija medicilor. „De la faţa locului am preluat trei victime, doi minori şi un adult. Din păcate, un al treilea minor, a fost transportat cu o maşină privată la Urgenţe, unde nu s-a mai putut face nimic pentru el. Celelalte victime sunt politraumatizate, dar stabile”, a precizat medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

Personalul medical de la Urgențe a început imediat manevrele de resuscitare, din păcate fără niciun rezultat, fiind declarat decesul.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și poliție.

Deja ai votat!