Maşini făcute praf într-o intersecţie problemă

Două autoturisme au fost avariate şi o persoană a fost uşor rănită după o neacordare de prioritate. Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază la intersecţia străzilor Calea Naţională cu Petru Rareş.

Un autoturism BMW, care circula pe Petru Rareş a intrat cu viteză în intersecţie, fără ca şoferul să se asigure. Maşina a izbit un autoturism de teren marca Ssang Yong, care circula pe Calea Naţională. Impactul a fost unul violent, ambele autovehicule fiind avariate în partea frontală.

O persoană din BMW a fost uşor răită în urma impactului, la faţa locului sosind o ambulanţă. Victima a primit îngrijiri la faţa locului, refuzând ulterior trasportul la Urgenţe.

Două echipaje de poliţie au sosit la locul accidentului, fiind începută o anchetă pentru a se stabili vinovatul. „Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Conducătorul auto vinovat a fost sancţionat cu suspendarea dreptului de a conduce pe drumurie publice pe o perioadă de 60 de zile”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!