Bătrân ars de viu pe un câmp din judeţ

Descoperire macabră, luni seară, pe un câmp din judeţ. Un bătrân de 84 de ani a fost găsit carbonizat pe un teren viran din apropierea comunei Suharău.

Descoperirea cumplită a fost făcută de localnici. Aceştia au fost alarmaţi de fumul gros care se putea observa de pe o mirişte din apropierea localităţii. Mai multe persoane s-au înarmat cu găleţi cu apă şi lopeţi şi au reuşit să stingă incendiul până să fie dată alarma la 112 pentru solicitarea pompierilor.

După ce au reuşit să stingă flăcările, oamenii au descoperit cu groază trupul carbonizat al unui bărbat. Aceştia au sunat la 112, solicitând ajutorul cadrelor medicale, însă nu s-a mai putut face nimic. „A fost trimis cel mai apropiat echipaj medical, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Era vorba despre un bărbat de 84 de ani”, a precizat medicul Bogdan Ursu, coordonator în cadrul dispeceratului SJA-ISU.

La faţa locului au ajuns şi echipaje de poliţie, care au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce a dus la moartea bărbatului.

 

Deja ai votat!