Moarte cumplită – bărbat strivit de un balot

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din localitatea Flondora, comuna Manoleasa, a sfârșit în urma unui accident cumplit. Acesta a fost strivit de un balot de furaje ce cântărea aproximativ o tonă.

S-a întâmplat luni după-amiază, în localitatea Stânca, din orașul Ștefănești. Bărbatul lucra la o fermă din apropierea satului, la încărcarea unor baloți de lucernă. La un moment dat, unul dintre aceștia a fost scăpat de macara peste muncitor.

Inițial, în urma unui apel la 112, a fost direcționat un echipaj al SMURD. Ulterior a fost dirijiat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță de la Trușești.

Cadrele medicale l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator şi nu au mai putut decât să constate decesul. „La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu asistent, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic. Leziunile au fost incompatibile cu viaţa”, a precizat medicul Eduard Gurău, coordonator în cadrul dispeceratului unic SJA-ISU.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, fiind demarate cercetări pentru ucidere din culpă. Oamenii legii urmează să stabilească exact cauzele producerii evenimentului. Nu se cunoaște încă dacă botoșăneanul era angajat al fermei.

Deja ai votat!