O nouă agresiune sexuală, după un plan diabolic

0

Un nou caz revoltător a avut loc în județul Botoșani, la sfârșitul săptămânii trecute. Un tânăr de 22 de ani din comuna Todireni, a intrat în casa unei femei și a încercat să o violeze. Agresiunea a avut loc în noaptea de 28 spre 29 august a.c., când tânărul a pus la cale un plan diabolic. Acesta a mers la locuința femeii şi a întrerupt alimentarea cu energie electrică prin decuplarea de la stâlpul de electricitate. În momentul în care femeia de 37 de ani a ieșit din casă pentru a vedea ce se întâmplă, individul s-a strecurat în interior.

Ulterior, când proprietara a intrat în locuință, individul a atacat-o și, prin întrebuințarea de violențe, a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta. Acesta a renunțat, însă, la intenții din cauza strigătelor de ajutor ale victimei.

Tânărul de 22 de ani a părăsit locul faptei, fiind depistat în aceeași noapte de către polițiști, pe raza localității de domiciliu. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor din cadrul Secției de Poliție nr. 3 Hlipiceni. Aceştia au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele tânărului, acesta fiind cercetat pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și tentativă de viol. Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani. În cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Agresiunea vine la numai câteva zile după ce doi frați din comuna Nicșeni au intrat peste o tânără în casă și au violat-o, iar la final i-au furat banii și telefoanele mobile.

Deja ai votat!