Pregătiri pentru sezonul rece la Modern Calor

0

Conducerea Modern Calor a anunţat că, începând de luni, 14 septembrie, după un grafic eșalonat pe puncte termice, se va începe umplerea instalațiilor de încălzire din blocuri și efectuarea probelor de etanșeitate ale acestora. Se estimează că operațiunea de umplere a instalațiilor de încălzire din municipiu se va finaliza pe 4 octombrie.

Pentru a beneficia de confort termic pe timpul sezonului rece, proprietarii care doresc să se rebranșeze la sistemul centralizat de termoficare sau care sunt deja branșați, însă au de efectuat reparații la instalațiile de încălzire, o pot face în perioada de până la umplerea instalațiilor.

Potrivit reprezentanţilor societăţii, la fiecare scară de bloc va fi afișată data la care se va face operațiunea de umplere.

Din momentul respectiv, instalațiile rămân sub presiune și nu se mai pot face intervenții asupra lor, decât dacă persoana care solicită acest lucru suportă cheltuielile pentru golire. În cazul în care, la momentul umplerii instalațiilor, consumatorii vor constata avarii la instalații, sunt rugați să sesizeze Dispeceratul termic al Modern Calor, la numerele de telefon 0231.535.340, 0231.515.959”, a mai transmis conducerea societăţii de termoficare.

Deja ai votat!
se încarcă...