Tânărul care a încercat să violeze o femeie a fost arestat

Tânărul de 22 de ani din comuna Todireni, care a încercat să violeze o femeie la sfârșitul săptămânii trecute, a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Botoșani. Acuzat de tentativă de viol, lovire şi violare de domiciliu, Laurențiu Viorel Iacoboaie va sta 30 de zile în spatele gratiilor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, în noaptea de 28 spre 29 august, tânărul ar fi întrerupt alimentarea cu energie electrică de la locuinţa victimei, prin decuplarea de la stâlpul de electricitate, iar în momentul în care femeia de 37 de ani a ieșit din locuinţă pentru a vedea de ce a rămas fără energie electrică, tânărul ar fi pătruns în interiorul imobilului. Când femeia a revenit în casă, individul a tăbărât pe ea și a încercat, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu aceasta.

În urma strigătelor de ajutor ale victimei, fiul femeii, în vârstă de 15 ani, care se afla și el în locuință, a intervenit pentru a-și salva mama, dar atacatorul l-a lovit și pe el. Agresorul a reușit să scape, însă a fost prins în aceeași noapte de către poliţiştii secției Rurale Hlipiceni. Reținut de anchetatori, Laurențiu Viorel Iacoboaie s-a ales cu un mandat de arestare preventivă, urmând să stea în arest cel puțin până pe 28 septembrie a.c.

Deja ai votat!