Poliţişti locali internaţi cu Covid-19

Doi agenți din cadrul Poliției Locale Botoșani au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Unul dintre ei a fost testat pozitiv luni, iar celălalt a fost confirmat miercuri dimineaţă, fiind contact direct al primului.

Primul agent, în vârstă de 51 de ani, prezenta semne specifice infectării, astfel că i-a recomandat să meargă la spital. Acesta s-a testat în vederea depistării virusului şi a fost confirmat. Alţi patru colegi au rămas în izolare la domiciliu. „Cel de al doilea agent a fost confirmat astăzi, noi am testat cei patru contacți direcți aflați deja în carantină, așteptăm și rezultatele pentru ceilalți. Angajații pozitivi sunt internați pe Secția de Infecțioase”, a spus medicul Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani.

În ultimele 24 de ore, 12 botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică. Printre noile cazuri depistate se numără și patru frați, cu vârste cuprinse între un an și 18 ani, ai căror părinți fuseseră și ei testați pozitiv la începutul acestei săptămâni.

Bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1348, miercuri, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

Deja ai votat!