Cătălin Flutur – „Peste 200 de milioane de euro au ajuns la Botoșani grație proiectelor pe care le-am inițiat și promovat”

0

Primarul Cătălin Flutur a declarat că municipiul Botoșani s-a dezvoltat în ultimele două decenii aproape exclusiv grație fondurilor europene atrase. Potrivit edilului, nicio investiție importantă pentru municipiu nu este realizabilă din alte surse de finanțare.

Bugetul municipiului este unul limitat, iar guvernările ultimilor ani, controlate de PSD, nu ne-au alocat fonduri pentru dezvoltare. În aceste condiții, peste 200 de milioane de euro, bani europeni, au ajuns la Botoșani grație proiectelor pe care le-am inițiat și promovat, în calitate de primar, până acum. Numai în mandatul 2016-2020, suma finanțărilor europene atrase pentru proiectele orașului nostru se ridică la peste 100 de milioane de euro, a precizat Cătălin Flutur.

Primarul a adăugat că, raportat la mandatul 2012 – 2016, „în mandatul Portariuc – Andrei”, municipalitatea a atras doar 1,6 milioane de euro, adică de 75 de ori mai puțin. „Cu sprijinul unei majorități favorabile în viitorul consiliu local, asigurată prin votul botoșănenilor la alegerile din 27 septembrie, voi putea atrage și mai mulți bani pentru dezvoltarea accelerată a municipiului”, a concluzionat Cătălin Flutur.

Deja ai votat!