Accident în parcarea Stop/Shop – o femeie însărcinată a solicitat ambulanţa (video)

O tânără gravidă în luna a opta a avut nevoie de îngrijiri medicale în parcarea unui centru comercial. Totul după ce a fost implicată într-un accident rutier. Incidentul a avut loc vineri după-amiază în parcarea complexului comercial Stop-Shop.

O femeie de 33 de ani, din Botoşani, se afla la volanul unui autoturism BMW. Aceasta rula spre ieşirea din parcarea complexului comercial. La un moment dat, o autoutilitară condusă de un tânăr de 31 de ani ieşea din parcare. Acesta efectua o manevră de mers cu spatele pentu a ieşi de pe locul unde era parcat. În acel moment a fost izbit de BMW în partea din spate. Şoferul camionetei a spus că a crezut că tânăra îl va lăsa să iasă cu spatele din parcare.

Impactul nu a fost unul puternic, însă, fiind însărcinată, femeia a apelat serviciul 112. La faţa locului au ajuns două echipaje de Poliţie şi unul de la Ambulanţă. „Tânăra a primit îngrijiri la faţa locului şi a refuzat transportul la spital. Era mai mult panicată din cauza sarcinii”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Ulterior, cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatele etilotest, rezultatele fiind zero. Cei doi s-au deplasat la sediul Poliţiei Rutiere, unde urmau să se înţeleagă amiabil.

Deja ai votat!