Moarte cumplită în curtea unui prieten

0

Moarte cumplită pentru un bărbat de 58 de ani. Acesta ajuta un prieten la toaletarea unui cireş în curtea casei acestuia.

Bărbatul era urcat pe o scară la aproape 4-5 metri înălţime, iar la un moment dat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, lovindu-se puternic la cap. Speriat, amicul acestuia a sunat imediat la 112, văzând că bărbatul era în şoc.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD, cadrele medicale acordându-i primul ajutor victimei la faţa locului. „Pacientul era în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, reuşindu-se pornirea cordului. A fost transportat la Urgenţe, unde inima s-a oprit iar, din păcate”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Personalul medical din Urgenţe a încercat reanimarea bărbatului, însă fără succes, fiind declarat decesul, o oră mai târziu.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei. „În cauză a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...