Moarte cumplită în curtea unui prieten

Moarte cumplită pentru un bărbat de 58 de ani. Acesta ajuta un prieten la toaletarea unui cireş în curtea casei acestuia.

Bărbatul era urcat pe o scară la aproape 4-5 metri înălţime, iar la un moment dat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, lovindu-se puternic la cap. Speriat, amicul acestuia a sunat imediat la 112, văzând că bărbatul era în şoc.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD, cadrele medicale acordându-i primul ajutor victimei la faţa locului. „Pacientul era în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, reuşindu-se pornirea cordului. A fost transportat la Urgenţe, unde inima s-a oprit iar, din păcate”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Personalul medical din Urgenţe a încercat reanimarea bărbatului, însă fără succes, fiind declarat decesul, o oră mai târziu.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei. „În cauză a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!