Scandal în poarta spitalului. Polițiști amenințați cu judecata

0

Atunci când se văd sancționați de forțele de ordine, unii botoșăneni au reacții neașteptate. Un bărbat amendat de polițiști pentru un scandal produs chiar în poarta unui spital, i-a amenințat cu judecata pe cei care l-au sancționat, mențiunea fiind făcută chiar pe procesul verbal de sancționare.

Agent de securitate la o unitate sanitară din județ, S.I. era de serviciu în dimineața zilei de 16 ianuarie a.c. La apariția unei asistente a făcut câteva comentarii la adresa acesteia. Spre ghinionul lui, asistenta tocmai fusese condusă la serviciu de soțul ei, care a auzit replicile cu pricina, le-a considerat deplasate și a intervenit imediat. Așa se face că cei doi bărbați și-au adresat tot felul de cuvinte, după care s-au îmbrâncit, fiind la un pas de o încăierare. Agentul de securitate a scos spray-ul lacrimogen și s-a refugiat mai apoi în cabina de pază, dar soțul asistentei a sunat la 112, cerând intervenția polițiștilor.

Un echipaj de la Ordine Publică a ajuns în scurt timp acolo și, după o serie de cercetări, S.I. a fost amendat cu 200 de lei pentru provocare de scandal în loc public și adresare de cuvinte și expresii jignitoare. Surpriza a apărut când polițiștii au întocmit procesul verbal de sancționare. Agentul de securitate a refuzat să semneze, dar a susținut că are de făcut o serie de obiecțiuni și la rubrica „alte mențiuni” a scris cu mâna lui „sunteți niște nesimțiți. Vă dau în judecată”.

Iar bărbatul s-a ținut de cuvânt și a contestat amenda în instanță. Doar că demersul lui nu a avut sorți de izbândă întrucât magistrații Judecătoriei Botoșani i-au respins contestația ca neîntemeiată, amenda fiind menținută.

Deja ai votat!