Un tânăr abandonat în orfelinat îşi caută mama în Botoşani

Un tânăr îşi caută mama biologică în judeţul Botoşani. Născut în 1989, în judeţul Gorj, tânărul a cărui mamă este din Botoşani, a fost abandonat la orfelinat.

După trei decenii, acesta face tot posibilul de a-şi găsi mama biologică, dar şi un frate, despre care nu mai ştie nimic. Iată mesajul postat de acesta pe un grup de socializare.

„Numele meu românesc a fost MURĂREȚU GEORGE, m-am născut la data de 08.08.1989 în TÎRGU CĂRBUNEȘTI, județul Gorj. În iunie 1991, am ajuns la orfelinatul municipiului Călărași. Sunt în căutarea mamei mele biologice, pe atunci numită TURBATU Maria, născută în DARABANI, județul Botoșani.

Mama locuia împreună cu mama ei, TURBATU GRIATA în Localitatea Unirea, Județul Călărași. La orfelinatul unde am locuit până în adopție, mai aveam un frate mai mare ca mine. Nu am nici o informație despre el și nici unde s-ar putea afla acum. Doresc foarte mult să-mi găsesc rudele din România. Vă rog să DISTRIBUIȚI cât mai mult anunțul meu, de asemenea dacă se poate distribuirea acestuia și în câteva grupuri Facebook din județul Gorj, Botoșani și Călărași.

Apreciez enorm orice fel de ajutor și susținere în căutarea familiei mele. Doamne ajută!!”

Tânărul a postat şi o fotografie cu el de când era copil şi una actuală, în speranţa că poate chiar mama lui l-ar putea recunoaşte.

Deja ai votat!