Fata din Avrămeni, plecată de acasă în toiul nopții, a fost găsită

0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au reușit identificarea minorei de 13 ani, din comuna Avrămeni, care a dispărut de acasă săptămâna trecută. Fata a fost găsită în cursul zilei de sâmbătă, pe raza localității de domiciliu. „Aceasta a declarat că a stat în incinta unei case părăsite și nu a fost victima vreunei infracțiuni în această perioadă. De asemenea, minora nu prezenta urme de violență”, au precizat reprezentanții IPJ Botoșani.

Ecaterina Ioana Condurache a dispărut de la domiciliu în noaptea de 2 spre 3 septembrie a.c.. Alertați de plecarea ei de acasă în toiul nopții, membrii familiei au sesizat poliția, copila fiind dată dispărută. Polițiștii au început căutările și au solicitat ajutorul populației. După circa 48 de ore de căutări, fata a fost găsită.

În ultima perioadă, polițiștii s-au confruntat cu peste 100 de dispariții, în jumătate dintre situații fiind vorba de minori. În toate cazurile a fost vorba de plecări voluntare de la domiciliu. Interesant este că mulți dintre cei căutați și-au găsit adăpost, în perioada în care au figurat ca dispăruți, în case nelocuite.

Deja ai votat!