Angajată a primăriei acuzată de furt

0

Situație neobișnuită în municipiul Dorohoi, unde o angajată a Primăriei a ajuns să fie reclamată pentru furt, după ce a vrut să-și facă treaba.

Întâmplarea de la care i s-a tras totul s-a petrecut pe 11 august a.c., când N.M., consilier în cadrul Biroului de autorizare a activității de taximetrie, a vrut să verifice dacă toate taximetrele din oraș își desfășoară activitatea legal. Prin urmare, a mers în stațiile de taxi, cu intenția de a verifica atestatele. Doar că unul dintre taximetriști și-a lăsat mașina neasigurată și a plecat, iar femeia a intrat în autoturism fără să realizeze că nu este nimeni. A părăsit autovehiculul imediat, dar pe 19 august a.c., taximetristul a mers la Poliția municipiului Dorohoi și a reclamat că angajata primăriei i-ar fi sustras din torpedoul autoturismului suma de 625 de lei.

„În urma plângerii, a fost deschis un dosar penal și sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. La finalul anchetei, în funcție de probele administrate, va fi propusă o soluție procedurală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Anchetatorii iau în calcul și varianta ca plângerea să fi fost formulată din răzbunare, însă toate aspectele vor fi clarificate la finalul cercetărilor, când vor fi analizate probele adunate în urma investigațiilor.

Deja ai votat!
se încarcă...