Comunicat PSD: CUM A MINȚIT CĂTĂLIN FLUTUR CĂ A FOST BLOCAT DE CONSILIERII PSD

Explicația primarului Cătălin Flutur că nu a putut face mai mult în ultimii 4 ani pentru că ar fi fost blocat de consilierii PSD în Consiliul Local se dovedește o mare minciună, demascată chiar de documentele oficiale consemnate în ședințele de consiliu. În realitate,  cele mai multe dintre proiectele inițiate de primar au primit mai multe voturi din partea consilierilor PSD decât din partea colegilor săi din PNL, care activează în Consiliul Local.

Printre proiectele care au primit mai multe voturi de la PSD decât de la PNL se numără reabilitarea liniei de tramvai 102, documentația pentru centura orașului, reabilitarea mai multor străzi din municipiu, dar și investiții în aparatură medicală la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Un alt mare proiect adoptat cu mai multe voturi din partea PSD este consolidarea și restaurarea Teatrului Mihai Eminescu. Deci eșecul în finalizarea acestui obiectiv îi aparține exclusiv primarului Cătălin Flutur, care la învestirea sa din 2016 acuza PSD că nu a fost în stare să termine reabilitarea teatrului.

Este incorect față de botoșănenii cărora le ceri votul să îi minți în față că nu ai făcut nimic pe motiv că ai fost blocat de alții. Corect ar fi fost ca domnul primar să își asume contraperformanța de a realiza ZERO proiecte în cei 4 ani de mandat. Am votat alături de colegii mei toate proiectele bune pentru oraș, inclusiv reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu. Au fost aprobate, dar nu au fost realizate. Domnul Flutur nu poate da vina pe alții. Această clădire în paragină a Teatrului pe care o văd zilnic mii de botoșăneni este expresia neputinței și lipsei de interes a domnului Flutur. Fiți bărbat și asumați-vă eșecul sau dezinteresul, domnule Flutur! Nu-i mai mințiți pe botoșăneni!”, a declarat viceprimarul și candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Lista cu o parte din proiectele inițiate de Cătălin Flutur care au primit mai multe voturi din partea PSD decât din partea PNL (dovada minciunii că primarul ar fi fost blocat de PSD!):

 PROIECTE SUSȚINUTE DE PSD

În ultimii ani, locuitorii municipiului Botoșani au fost supuși unei intense campanii de manipulare prin care s-a insinuat că primarul încă în funcție, Cătălin Flutur, ar fi fost blocat de consilierii municipali ai PSD. Pentru corecta informare a cetățenilor prezentăm aici o parte din lista proiectelor de Consiliul Local, care au fost susținute prin votul consilierilor PSD:


Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.

Deja ai votat!