Copil ajuns la spital după o plimbare cu bicicleta

Un copil, în vârstă de 14 ani, a ajuns la spital după ce a fost victima propriei neatenţii. Băiatul se plimba, duminică, cu o bicicletă, împreună cu mai mulţi copii, pe drumul ce duce spre Stânceşti. La un moment dat acesta s-a aventurat să meargă cu bicicleta la vale, iar la un moment dat s-a dezechilibrat, nu a mai putut stăpâni bicicleta şi a căzut peste ghidon, după care a aterizat pe asfalt.

Copilul s-a lovit puternic la cap şi a început să sângereze puternic. Iniţial, băiatul a rămas inert, iar prietenii acestuia au sunat speriaţi la 112.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi ambulanţă, iar cadrele medicale i-au acordat copilului primul ajutor, după care l-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe. Ulterior acesta a fost transportat cu o ambulanţă la Urgenţe, unde a fost supus unui examen tomograf. „Pacientul era stabil. A fost supus unui examen imagistic cranian. Au fost evidenţiate o serie de mici hemoragii la nivelul substanţei cerebrale. Va fi monitorizat, însă starea este una bună”, a precizat Cătălina Duhaniuc, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Deja ai votat!