Incendiu într-un bloc din Dorohoi. Locatari evacuați

0

Panică într-un bloc de pe raza municipiului Dorohoi, după ce mai multe bunuri din balconul unei garsoniere, situată la etajul II, au fost cuprinse de flăcări, în această seară. Potrivit primelor informații, focul ar fi izbucnit de la o candelă aprinsă, lăsată nesupravegheată lângă materiale combustibile. „În momentul izbucnirii incendiului, proprietarii garsonierei nu erau acasă. Cei care au dat alarma au fost vecinii”, a arătat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Solicitați să intervină, pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi s-au deplasat la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. „La sosirea forțelor de intervenție ardeau mai multe bunuri din balcon, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință”, a adăugat Dorina Lupu.

Patru persoane au fost evacuate preventiv de pompieri, iar ceilalți locatari au ieșit singuri din locuințe. Incendiul a fost în scurt timp și, din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Deja ai votat!
se încarcă...