Ada Macovei – „Şcoala poate fi un mediu sigur, dacă ne vom implica şi vom colabora cu toţii!”

0

Ada Macovei, inspector şcolar general adjunct, şi-a reluat activitatea în cadrul instituţiei, după o perioadă de spitalizare şi refacere, în urma infectării cu noul coronavirus.

Ea este convinsă că școlile vor fi un mediu sigur, iar angajaţii din sistem vor face tot ce le stă în putere pentru a preveni îmbolnăvirea lor şi a celor din jur.

Împreună cu doamna director a Direcției de Sănătate Publică, dr. Monica Adăscăliței, am fost în școli, vom merge și în zilele următoare, într-o campanie de conștientizare și pentru asigurarea prevenției.

Dacă toți angajații în învățământ, părinții și elevii vor respecta protocoalele și legile în vigoare, cazurile vor fi mai puține si mai puțin grave. Măsurile luate sunt doar pentru a evita apariția focarelor și închiderea ulterioară a școlilor, chiar dacă unii se opun încă. Pentru prima dată, poate, trebuie să fim cu toții de aceeași parte a baricadei, în lupta cu virusul acesta, care există şi este periculos!”, a precizat Ada Macovei.

Ea le-a transmis elevilor părinţilor şi bunicilor să aibă încredere în responsabilitatea şi profesionalismul angajaţilor din învăţământ, să fie responsabili şi implicaţi. „Împreună putem rupe lanțul de transmitere a bolii! Şcoala poate fi un mediu sigur, dacă ne vom implica şi vom colabora cu toţii! Spor la pregătiri pentru începutul de an școlar, tuturor colegilor mei! Mulțumiri și prețuire celor care deja ne-au oferit nenumărate exemple de bune practici!”, a mai transmis Ada Macovei.

Deja ai votat!
se încarcă...