Sunet de sirene la Ambulanţa Botoşani pentru un coleg decedat (video)

Angajaţii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) au ţinut, joi dimineaţă, un moment de reculegere în memoria colegului decedat în urma accidentului tragic de la Satu Mare.

Astfel, joi la ora 10, sirenele ambulanţelor din tot judeţul au sunat, timp de un minut, în semn de omagiu pentru colegul de la Satu Mare. „Condoleanțe familiei acestuia și colegilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Satu Mare”, a spus Cristi Calimandriuc, preşedintele Sindicatului Ambulanţa Botoşani.

Victor C. de 38 de ani, asistent medical în cadrul SJA Satu Mare, a decedat pe 7 septembrie. Bărbatul avea un copil de doar 4 ani.

Un accident sodat cu doi morți a avut loc între două localităţi din Satu Mare. Unul dintre cei decedaţi a fost asistent medical la SAJ Satu Mare. În accident au fost implicate trei mașini, printre care și o ambulanța SAJ.

În masini erau în total 8 persoane. Autoutilitara aparține unei firme din Satu Mare și transporta muncitori.

La fata locului s-au deplasat echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanţe SMURD. În autoutilitară au fost 5 persoane, iar în ambulanță 3, asistentul decedând imediat.

Deja ai votat!