Cine Globe Botoşani se redeschide astăzi

Astăzi, 11 septembrie, Cine Globe redeschide multiplexul din Botoșani. De astăzi, clienții sunt așteptați în fiecare zi a săptămânii cu filme, popcorn și multe zâmbete.

Pasionații de filme vor putea alege atât animații pentru cei mici cât și filme pentru cei mari, iar programul poate fi găsit pe site-ul Cine Globe: https://www.cineglobe.ro/uvertura-mall-botosani/program-vineri-5. Săptămâna viitoare va fi lansat mult așteptatul <Tenet> – thriller-ul lui Christian Nolan ce prezintă lumea spionajului internațional într-o lume a viitorului, iar fanii BTS vor putea urmări din 24 septembrie documentarul <Break the silence> despre renumita trupă sud-coreeană”, au transmis reprezentanţii Cine Globe.

Aceştia au anunţat că prioritară pentru Cine Globe este sănătatea și siguranța membrilor echipei și a clienților, iar măsurile luate sunt în conformitate cu reglementările anunțate de autorități, astfel încât experiența cinematografică să continue să fie la fel de frumoasă. Printre măsurile luate sunt atât dezinfectarea spațiilor, nebulizarea sălilor, dar și măsuri de protecție în zona de concession. În plus, s-a investit și în implementarea unei soluții de achiziție online a produselor din zona de concession, astfel încât clienții să fie cât mai în siguranță la Cine Globe Botoșani.

Echipa Cine Globe vă așteaptă de vineri bucuroasă să vă primească și să vă ofere filme, bună dispoziție și un spațiu igienizat și curat. În această perioadă au fost luate măsurile necesare pentru a minimiza riscul de boli și a crește siguranța clienților și a echipei. De vineri, 11 septembrie, lansăm concession online, astfel încât clientul va putea achiziționa împreună cu biletul de film și produsele preferate înainte de a intra la film. Măștile le vom menține, la fel ca și zâmbetul cu care ne-am obișnuit clienții de fiecare dată” a declarat Gabriel Grama, general manager Cine Globe România.

Deja ai votat!