Comunicat PNL: Despre ONOARE în politică

Poate cel mai important lucru pentru un politician este să fie conștient că, prin tot ceea ce face, reprezintă oameni, oameni obișnuiți, cu viețile lor, cu familiile lor, cu bucuriile și grijile lor. Oameni cărora le câștigi încrederea, iar ei ajung să își pună speranțe în tine. Oameni pe care NU AI VOIE SĂ ÎI DEZAMĂGEȘTI!

Important este SĂ FII DE BUNĂ CREDINȚĂ, să îți propui și să faci întotdeauna ceea ce este bine pentru cei pe care îi reprezinți! Oamenii vor simți că lupți pentru ei și îți vor fi alături, la bine și la rău. Iar tu, cel mai adesea, VEI REUȘI! Vei reuși pentru ei!

Eu, Cătălin Flutur, primar al botoșănenilor timp de trei mandate, pot privi în oglindă cu fruntea sus, gândindu-mă la tot ce am făcut pentru orașul nostru, pentru locuitorii lui, adică pentru mai mult de 100.000 de suflete! PENTRU BOTOȘĂNENII MEI!

Acesta sunt și acesta voi fi! Am rămas același și după alegerile pierdute din 2012. Am privit atunci cu tristețe la ce înseamnă ca frâiele unui întreg municipiu, ca soarta a zeci și zeci de mii de oameni să încapă pe mâinile unor altfel de politicieni. Politicieni dispuși să promită orice, mințind și păcălind, doar pentru a fi aleși. Politicieni care își văd doar propriul interes, uitând de cei pe care ajung să-i reprezinte. Politicieni care își trăiesc momentul de glorie fără să simtă nimic, absolut nimic, pentru suferința pe care o provoacă în jurul lor. Politicieni fără onoare!

Dragii mei,

Nimic, niciodată, nu va putea progresa și nu se va putea realiza nicăieri, nici în cel mai mic cătun și nici în capitala țării, fără cea mai importantă valoare pentru un om politic: ONOAREA!

Al vostru,

Primar și politician CU ONOARE,

Cătălin Flutur

Realizat la comanda Partidului Naţional Liberal, Filiala Botoşani, Cod mandatar financiar 21200012.

Deja ai votat!