Monstru cu chip de om: un dorohoian cercetat pentru că a agresat sexual două minore

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani din comuna George Enescu, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală şi lovire sau alte violențe.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie a.c., acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă.

O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere a reacționat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni.

Ulterior, bărbatul a renunțat la acțiunile sale, părăsind zona respectivă.

La scurt timp de la acest eveniment, prin acea zona patrula un echipaj mixt, format din jandarm și polițist. Aceştia au fost abordați de cele două copile care le-au povestit cele întâmplate.

Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, fiind identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Ulterior bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Botoșani. Astăzi acesta urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Deja ai votat!