marți, martie 19, 2024
AcasăLocal BTMonstru cu chip de om: un dorohoian cercetat pentru că a agresat...

Monstru cu chip de om: un dorohoian cercetat pentru că a agresat sexual două minore

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani din comuna George Enescu, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală şi lovire sau alte violențe.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie a.c., acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă.

O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere a reacționat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni.

Ulterior, bărbatul a renunțat la acțiunile sale, părăsind zona respectivă.

La scurt timp de la acest eveniment, prin acea zona patrula un echipaj mixt, format din jandarm și polițist. Aceştia au fost abordați de cele două copile care le-au povestit cele întâmplate.

Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, fiind identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Ulterior bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Botoșani. Astăzi acesta urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
1.6 ° C
1.7 °
0.5 °
89 %
2.7kmh
60 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
10 °
sâm
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...