Poliţişti speriaţi de carcasa unei bombe

0

O situație mai puţin obişnuită a a avut loc vineri dimineață, în orașul Darabani, din județul Botoșani. Un element de muniție, observat într-un local din oraş, a pus în alertă forțele de ordine. Un echipaj de poliţişti se afla în control la respectivul local şi au observat, în timpul verificărilor, carcasa unei bombe. Aceasta era folosită pe post de decor şi era chiar pe jumătate întreagă, însă elementul de muniţie i-a pus în alertă pe oamenii legii.

Aceştia au sunat la 112 şi mai multe echipaje de poliție și de pompieri s-au deplasat spre terasa respectivă. Urgenţa era una maximă, mai ales că localul respectiv era situat în apropierea unui supermarket din localitate.

Ajunşi la fața locului, pompierii au constatat însă că era vorba despre o parte dintr-o bombă de 120 de mm. Aceasta era întreagă doar pe jumătate şi era folosită ca obiect de decor în local, neexistând niciun pericol.

Clienții veniți la terasa respectivă au fost evacuați, pe timpul derulării misiunii, iar vecinii localului au trecut prin câteva zeci de minute de panică.

Deja ai votat!