Comunicat ALDE: Cartierul Luizoaia – departe de lumea dezlănțuită a municipiului Botoșani!

0

13.09.2020

Mai bine de jumătate dintre străzile municipiului Botoșani nu au văzut asfalt niciodată. Din comunicările oficiale, unele dintre ele sunt prinse în programe de reabilitare, iar altele așteaptă extinderea rețelelor de utilități pentru demararea investițiilor comune. Când și cum se vor realiza aceste lucrări, nu știe nimeni! În lupta orgoliilor dusă de 8 ani în consiliul local de PSD și PNL, singurii perdanți sunt cetățenii municipiului. Gropi, praf, gunoaie și multe așteptări sunt singurele certitudini pe care actuala administrație locală le-a lăsat în urmă.

video

Cartierul Luizoaia este un nou exemplu al nepăsării pe care municipalitatea a afișat-o față de cetățenii municipiului. Ulițele pietruite, locurile insalubre, vegetația crescută haotic, lipsa utilităților și a căilor de acces spre oraș, vorbesc de la sine. Mă alătur locuitorilor din  cartierul Luizoaia și vă întreb deschis: Stimați aleși locali, ce ați făcut concret pentru acești cetățeni?

Roxana Florentina Țurcanu- președintele ALDE Botoșani

 

Realizat la comanda Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani , de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 21200063

 

Deja ai votat!
se încarcă...