Botoșănean căutat cu poliția, după ce a dispărut de la fermă

0

Un bărbat din comuna Unțeni este căutat de o aproape o lună de familie și de polițiști, după ce a dispărut fără urmă de la ferma la care lucra. În vârstă de 35 de ani, Costel Stelian Deică (foto), din satul Burlești, se angajase la o fermă de animale de șângă sat, însă pe data de 15 august a.c.ar fi plecat de acolo și de atunci nu se mai știe nimic de el. Cum bărbatul nu a ajuns nici acasă și nici pe la cunoscuți, familia a sesizat poliția, iar astăzi rudele și-au dat acordul pentru mediatizarea cazului.

Costel Stelian Deică are circa 1,70 metri înălțime, aproximativ 70 de kilograme, este șaten, tuns scurt, și are ochii căprui. „Cetățenii care dețin informații despre bărbatul în cauză, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Între timp, reprezentanții IPJ Botoșani spun că au fost găsiți doi dintre bărbații declarați dispăruți în cursul zilei de vineri, 11 septembrie a.c. Este vorba de Ion Chițescu, de 84 de ani, din Botoșani, care a fost identificat chiar în aceeași zi în zona Gării Botoșani, cei care l-au găsit fiind polițiștii de la Transporturi, și Traian Maxim, de 85 de ani, din comuna Santa Mare, care a fost depistat în aceeași zi pe raza localității de domiciliu.

Deja ai votat!
se încarcă...