Gravidă rănită din cauza unui plug de zăpadă

O femeie însărcinată a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident bizar ce a avut loc luni seară, pe drumul ce leagă Botoşani de Vorona. Un autocamion condus de un bărbat de 46 de ani, care transporta mai multe pluguri de zăpadă în remorcă, se îndrepta spre Botoşani.

În dreptul pădurii din apropiere de Vorona, însă, într-o curbă la dreapta, unul dintre pluguri s-a desprins. Bucata de utilaj a ieşit în afara remorcii aproape doi metri, ajungând pe contrasens, de unde veneau trei autoturisme. Plugul a atins prima maşină, al cărei şofer a frânat, iar alte două autoturisme s-au izbit unul în spatele celuilalt.

În urma accidentului, o tânără de 19 ani, gravidă în luna a patra, a fost rănită şi a sunat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă cu medic, care i-a acordat primul ajutor. „Pacienta era pasageră într-unul dintre autoturisme. A suferit mai multe contuzii, la nivelul coloanei cervicale, lojei renale şi claviculei. A fost stabilizată şi transferată la Urgenţe”, a declarat medicul Bogdan Ursu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de poliţie. A fost începută o anchetă pentru a se stabili vinovatul pentru producerea accidentului. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”., a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!