Modernizări la o unitate medico-socială din județ (foto)

0

Consiliul Județean (CJ) Botoșani a demarat lucrările de modernizare a Unităţii de Asistență Medico-Socială (UAMS) Ștefănești. În cadrul proiectului, a cărei valoare este de peste 1,7 milioane de lei fără TVA, se propune realizarea unui corp de clădire ce va avea destinația de sediu administrativ cu bucătărie, precum și o anexă destinată spălătoriei.

Lucrările de bază cuprind: construcția propriu-zisă a clădirilor, realizarea finisajelor interioare, realizare finisajelor exterioare, realizarea căilor de acces auto și pietonale, alimentarea cu apă se va realiza prin intermediul unui branșament la rețeaua locală de alimentare cu apă și realizarea instalațiilor interioare și exterioare inclusiv preluarea apelor meteorice.

Execuția lucrărilor a fost demarată în cursul săptămânii trecute, fiind în stadiul de realizare a

fundației. „Scopul este acela de a îmbunătăți continuu serviciile pe care aceste unități le oferă, de a crea condiții de cazare de bună calitate pentru beneficiari și de asemenea, de a crea un mediu adecvat de lucru pentru personalul medical și auxiliar”, a precizat Dorin Birta, vicepreședintele CJ Botoșani, adăugând că lucrările ar trebui finalizate în maximum doi ani.

Deja ai votat!