Tânăr drogat ridicat direct de pe stradă de polițiști

0

Un tânăr care a încercat să scape de droguri chiar sub ochii polițiștilor va fi anchetat pentru deținere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu. Botoșăneanul s-a dat singur de gol, după ce s-a trezit față în față cu polițiștii.

Scenele s-au petrecut luni, pe 14 septembrie a.c., când polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, aflați în serviciul de patrulare pe Calea Națională, au observat două persoane care aveau un comportament suspect, specific celor aflate sub influența substanțelor psihoactive. „Polițiștii au procedat la interceptarea și legitimarea acestora, stabilindu-le identitatea în persoana a doi tineri de 21 de ani, din municipiul Botoșani. În timpul discuțiilor purtate cu cei doi tineri, unul dintre aceștia a scos din buzunar o pungă alimentară din material plastic, transparentă, de mici dimensiuni, ce conținea o substanță vegetală mărunțită, cu miros înțepător, asemănătoare substanțelor psihoactive”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Tânărul a încercat să arunce pe sol punga respectivă, însă gestul lui a fost observat la timp de polițiști, care au ridicat imediat pachețelul cu pricina, în vederea continuării cercetărilor. Botoșăneanul a fost condus la sediul poliției, în cauză fiind întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru comiterea faptei de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Punguța cu substanțele respective va fi trimisă la un laborator de analiză și profil al drogurilor din Iași, iar cazul a intrat în atenția polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și Antidrog Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...