Biciclist pus la pământ cu portiera de un șofer neatent

0

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs marți, pe 15 septembrie a.c., pe o stradă din municipiul Botoșani. Aflat în trafic, un biciclist în vârstă de 21 de ani a fost lovit cu portiera de un șofer neatent.

Totul s-a întâmplat pe strada Tudor Vladimirescu, când șoferul autoturismului, tot în vârstă de 21 de ani, a tras pe dreapta, dar nu s-a mai asigurat când a vrut să coboare din mașina. Așa se face că în momentul în care a deschis portiera, el l-a acroșat pe biciclistul care tocmai trecea prin dreptul său. Pus la pământ, biciclistul s-a ales cu mai multe răni. Anunțați prin intermediul unui apel pe 112, polițiștii Biroului Rutier au ajuns la locul accidentului și au efectuat o serie de cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

„În urma impactului, victima a suferit leziuni, fiind preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la spital. Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Deja ai votat!