Botoşănenii sunt invitaţi la Cornişa pentru a urmări meciul FC Botoşani – FC Shkendija

Botoşănenii sunt aşteptaţi în Parcul Cornişa pentru a urmări meciul FC Botoşani – FC Shkendija.

Ca să-l aducem pe Jose Mourinho la Botoșani trebuie să trecem de macedonenii de la Shkendija! Nu va fi ușor și, din păcate, fiind pandemie, nu îi vom putea susține pe Marius Croitoru și pe băieți din tribunele Stadionului Municipal. Dar vom fi împreună și le vom transmite toată energia noastră de la Cornișa!”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Edilul va fi la Cornişa, pentru a susţine echipa. „Întotdeauna am fost alături de băieți. Ca să vă spun un secret, m-am identificat personal, într-un fel, cu FC Botoșani. De ce? Pentru că inițialele numelui meu coincid cu numele echipei care ne aduce de ani de zile atâtea bucurii: FC Botoșani”, a mai transmis primarul municipiului.

Meciul FC Botoșani – Shkendija va avea loc astăzi, 17 septembrie, de la ora 18:45, pe Stadionul Municipal Botoşani.

La Cornişa sunt aşteptaţi aproximativ 500 de botoşăneni

Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, administratorul Parcului Cornişa, a explicat că, în zona pregătită pentru vzionarea meciului, au fost puse aproximativ 500 de scaune, cu păstrarea distanţei de 1,5 metri între acestea.

Regula este ca spectatorii să poarte mască, însă vor putea să-şi dea jos masca pentru a bea apă, spre exemplu.  Ecranul a fost pus pe o schelă înălţată la aproximativ şase metri. Este un proiect pilot al nostru şi vrem să vedem care va fi participarea. Dacă în seara asta ne calificăm, vom organiza şi vizionarea meciului şi joia viitoare, când echipa va juca cu Tottenham, indiferent unde se va juca. Vom transmite meciul şi săptămâna viitoare, dacă ne calificăm. Astăzi, sperăm să vină 500 de botoşăneni în Parcul Cornişa, în condiţiile în care nu avem voie în Stadionul Municipal. Am amplasat mai multe boxe pentru a se auzi comentariile de la televizor la o altă calitate şi botoşănenii vor fi conectaţi la eveniment. E o chestiune nouă şi vom vedea cum reacţionează publicul botoşănean la această nouă provocare. Important este să ne bucure echipa şi să câştige”, a mai spus oficialul.

Deja ai votat!