spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTSăptămână dificilă pentru FC Botoșani, care primește vizitele celor de la Skendija...

Săptămână dificilă pentru FC Botoșani, care primește vizitele celor de la Skendija și Ac. Clinceni

FC Botoșani a pierdut primul loc în Liga 1 după ce a fost egalată în meciul de vineri de la București, pe terenul lui Dinamo, iar Craiova a reușit să se impună în deplasarea de la FC Viitorul.

Acest rezultat nu a fost digerat deloc ușor de finanțatorul echipei, care a tras un semnal de alarmă cu privire la motivația jucătorilor pentru următoarele partide, în special vizavi de meciul de joi din preliminariile Europa League:

„Am jucat prost cu Dinamo. Am fost o echipă mică. O echipă mare, după ce dă 1-0, dacă are forță, domină, merge mai departe. Noi ne-am retras, ei ne-au supus la un presing nejustificat. Ei nu au avut nicio ocazie de gol în afara de golul acela superb, care e făcut tot din greșeala portarului. Au avut posesie, au fost acolo, lângă poarta noastră.

Eu cred că noi putem mai mult. Nu am avut cea mai bună formă. Dacă nu ne schimbăm, n-avem nicio șansă (n.r. – cu Skhendija). Nici la play-off. Trebuie să jucăm fotbal dacă vrem în play-off. Și noi putem! Eu cred foarte mult în Marius și în echipa noastră”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Specialiștii sunt însă de părere că lipsa de elan a băieților lui Marius Croitoru în acea partidă ar fi putut fi cauzată de instinctul de conservare, întrucât meciurile din cupele europene sunt mult mai importante pentru jucători, motiv pentru care este foarte probabil să vedem o altă atitudine din partea lui Jonathan Rodriguez și a colegilor săi în partida disputată în fața macedonenilor de la Skendija. De altfel, casele de pariuri estimează că botoșănenii au 68% șanse de a merge mai departe, în turul III al preliminariilor Ligii Europa.

Duminică, după ce Marius Croitoru va ști deja dacă va avea ocazia de a se duela cu titratul Jose Mourinho, tânărul tehnician va trebui să-și motiveze echipa pentru meciul de Liga 1 cu Academica Clinceni, formație care, la prima vedere, nu reprezintă un real pericol. FC Botoșani are o cotă de 1.75 pentru a se impune în fața ilfovenilor. FC Botoșani are o cotă la pariuri de 1.75 pentru a se impune în fața ilfovenilor, potrivit cote-pariuri.ro/fotbal/liga-1

Spre surprinderea multora, ilfovenii au dat o adevărată lovitură de imagine în această vară, reușind să semneze cu doi foști jucători emblematici ai FCSB-ului, și anume Cristian Tănase – 33 de ani, respectiv Florin Gardoș – 31 de ani. Numai primul a apucat să debuteze, jucând 24 de minute în ultima etapă campionat. Cei doi foști internaționali nu sunt însă în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și vor mai avea nevoie de timp pentru a-și intra în formă.

Cu toate acestea, clinceniul nu trece printr-o perioadă deloc grozavă: Elevii lui Ilie Poenaru au obținut două puncte în primele 3 etape, însă au reușit să marcheze 3 goluri ori.

Există însă posibilitatea ca meciul să nu fie tranșat de o manieră categorică de către gazde, întrucât ne putem aștepta la schimbări în primul 11 trimis în teren de Croitoru, care, cel mai probabil, va apela la anumiți jucători care nu au jucat în acest început de sezon. Soarta acestei partide va depinde, în mare parte, de felul în care va reuși antrenorul să-și motiveze jucătorii în această săptămână încărcată.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...