sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocal BTBeneficiile uşilor rulou pentru afacerea ta

Beneficiile uşilor rulou pentru afacerea ta

Ai un magazin, un punct pentru servicii, un centru comercial cu mai multe locatii, sau un spatiu industrial si te afli in cautarea celor mai bune solutii pentru protejarea afacerii tale? Stim, desigur ca gama de solutii pentru securitate pe care o ai la indemana te poate intimida si bulversa…

Nu iti face insa griji, pentru ca in cele ce urmeaza vom incerca sa aducem ceva lumina asupra unui mod simplu dar extrem de eficient de a-ti imbunatati proprietatea comerciala: instalarea de usi rulou de tip oblon.
Obloanele rulou sunt menite sa protejeze si sa acopere usile si ferestrele. Spre deosebire de obloanele obisnuite, obloanele rulou se ruleaza in loc sa se plieze si sunt compuse din lame individuale, ce formeaza o bariera extrem de solida. Exista diferite tipuri de obloane rulou disponibile pe piata, de la cele operate manual pana la cele cu telecomanda, ambele extrem de utile. In timp ce obloanele operate manual au un buton pe o laterala a ramei usii, cele cu telecomanda pot fi operate chiar si de la distanta, fara a fi atinse, acestea fiind in general usi industrial. Obloanele rulou au diferite dimensiuni, astfel incat sa le poti adapta perfect la necesitatile spatiului tau.
Iata mai jos care sunt cele mai importante avantaje ale acestui tip de usi, pentru afacerea ta.

Discretie

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ofera usile rulou tip oblon este acela ca pot fi destul de greu observabile si in acelasi timp sa ofere o excelenta protectie. Datorita mecanismului lor complex, obloanele rulou pot fi rulate atunci cand nu sunt folosite, economisind astfel foarte mult spatiu. In plus, lamele perfect asezate confera un aspect estetic extrem de curat si fin, facand ca sediul afacerii tale sa arate minunat, indiferent daca rulourile sunt trase sau nu.

Siguranta

Nu exista niciun dubiu ca cel mai mare avantaj al usilor rulou este protectia pe care o pot oferi. Doar usile sau ferestrele nu sunt suficiente pentru a opri infractorii sa intre pe o proprietare ta, fie ea comerciala sau industriala. Mai mult, usile si ferestrele nu pot face nimic pentru a-i descuraja, daca incearca sa patrunda in interior.
Obloanele rulou sunt foarte utile si pentru spatii de depozitare sau pentru fabrici, iar in zonele rurale, unde exista ferme, obloanele rulou pot proteja echipamentele si masinile de valoare care sunt depozitate peste noapte in incinte inschise sau hambare.
Obloanele rulou, in schimb, reprezinta in sine un mod excelent de a-i descuraja pe hotii si pe vandalii care se gandesc sa iti atace proprietatea.
In plus, pentru unele companii de asigurare, obloanele rulou pot reprezenta un plus si pot reduce primele de asigirare.

Accesibilitate

Pentru ca obloanele rulou sunt realizate din otel galvanizat si din aluminiu extrudat, ele reprezinta o solutie foarte accesibila. Sunt solide, rezistente, se deterioreaza greu si – un aspect extrem de important – au un raport calitate pret foarte bun.

Intimitate

Pentru ca multe cladiri sau birouri comeciale au ferestre si usi din geam care permit celor de afara sa vada perfect inauntru, poate fi dificil sa mentii intimitatea si sa ai parte de concentrare la locul de munca. Aceasta lipsa de intimitate poate fi, pe de alta parte, si periculoasa: nu iti doresti desigur ca potentialii hoti sa faca window shopping cand se furiseaza pe langa magazinul tau.
Din fericire, obloanele rulou pot rezolva aceasta problema, oferind o bariera de otel in fata usilor si ferestrelor clafirii sau spatiului tau. Asadar, nu iti bate capul sa iti pui geamuri mai mici si nu te chinui sa iti montezi diferite storuri, pur si simplu opteaza pentru obloane rulou, extrem de utile.
Dincolo de toate cele de mai sus, exista numeroase moduri in care obloanele rulou te pot ajuta, pe tine si afacerea ta. Acesta este doar un top patru al argumentelor pe care noi ti le punem in fata ca se te convingem ca sunt cea mai potrivita optiune pentru tine. Daca iti doresti intr-adevar sa experimentezi beneficiile obloanelor rulou, instaleaza-le si vei vedea pe propria-ti piele cat de mult te pot ajuta!

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
14 ° C
16.5 °
13.6 °
44 %
5.1kmh
71 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
6 °
mar
13 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...