Cătălin Flutur, mesaj pentru consilierii municipali – „Vă felicit pentru activitatea desfășurată în cei 4 ani”

0

Consilierii municipali botoşăneni au avut astăzi, 18 septembrie, ultima şedinţă ordinară din actualul mandat. Aşa cum s-a întâmplat din luna martie încoace, şedinţa s-a derulat prin intermediul mijloacelor electronice, în Sala „Mihai Eminescu” fiind prezenţi doar primarul Cătălin Flutur, Ioan Apostu, secretarul general al municipiului, Cătălina Lupaşcu, preşedintele de şedinţă şi funcţionari din cadrul Aparatului Consiliului Local şi Cabinetul primarului.

Stimați colegi, sigur este ultima ședință ordinară și probabil ultima ședință de CL. Eu vreau să vă felicit pentru activitatea desfășurată în cei 4 ani și în același timp să vă mulțumesc. Mai ales din punctul de vedere al anului 2020 în care problemele au fost destul de numeroase”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Ședința a fost lipsită de circul politic pe care aleşii locali îl făceau aproape de fiecare dată când se întâlneau în Sala „Mihai Eminescu”. Cu gândul la campania electorală nici un alt ales local nu a ţinut să-şi exprime câteva gânduri în finalul celor patru ani de activitate în deliberativul local.

Stimaţi colegi, cu acest ultim proiect, încheiem şedinţa de astăzi. Vă urez din tot sufletul tot binele din lume şi gânduri pozitive şi succes în tot ceea ce desfăşuraţi. Vă mulţumesc”, le-a transmis Cătălina Lupaşcu.

+1 -1
se încarcă...