Lăsat fără bani după o îmbrățișare pe stradă

Prădat, printr-o îmbrățișare. Asta a pățit un botoșănean în vârstă de 63 de ani, pe strada Grivița din municipiu, când s-a trezit îmbrățișat deodată de un necunoscut, care i-a furat mai apoi banii din buzunarul pantalonilor.

Incidentul s-a petrecut pe 12 septembrie a.c., iar după ce a realizat că a fost prădat, bărbatul a anunțat poliția. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale au reușit să-i ia urma principalului suspect, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 34 de ani, din municipiul Botoșani. Acuzat de furt, individul a fost ridicat ieri de polițiști, pe numele său fiind emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 12 septembrie a.c., a urmărit victima, un bărbat de 63 de ani din municipiul Botoșani, și a acostat-o pe strada Grivița, unde a îmbrățișat-o, împrejurare în care i-ar fi sustras din buzunarul dreapta spate a pantalonilor 1.900 de lei. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt sub coordonarea procurorului de caz”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Deja ai votat!