Punct de lucru pentru înmatriculări auto și permise la Dorohoi

La sediul din Botoșani este foarte aglomerat, în permanență

Începând de marți, 22 septembrie a.c., va deveni operațional la Dorohoi Punctul de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Biroul, care va funcționa pe strada Grigore Ghica, nr. 37, va permite accesul mai facil al cetățenilor la serviciile publice de înmatriculare a vehiculelor.

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului Județului Botoșani, biroul va fi deschis în zilele de marți și joi, după următorul program:

Marți     9.30-13.30 – preluare documente

14.00-15.00 – eliberare documente

Joi         9.30- 13.30- preluare documente

14.00-15.00- eliberare documente

În locația mai sus menționată vor fi organizate activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare permanentă a vehiculelor, transcrierea transmiterii dreptului de proprietate a vehiculelor, emitere duplicat certificat de înmatriculare ( pierdere, furt, deteriorare), emitere certificat de înmatriculare ca urmare a modificării unor date despre proprietar sau vehicul, schimbare număr de înmatriculare, eliberare placi înmatriculare pierdute, deteriorate, furate, suplimentare, păstrare combinație număr înmatriculare, radiere vehicul, autorizație provizorie pentru circulație, eliberarea documentelor emise și a plăcilor de înmatriculare.

„Aducem la cunoștință faptul ca contravaloarea certificatului de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie se achita la CEC BANK, Poșta Română (mandat poștal, virament bancar etc.) Documentele preluate vor fi eliberate în următoarea zi lucrătoare din aceasta locație”, se arată într-un comunicat de presă emis de Instituția Prefectului Județului Botoșani.

Deja ai votat!