Doi copii și un adult răniți după o depășire inconștientă la Stăuceni

0

Doi copii, de 2 și 14 ani, dar și un adult de 20, au ajuns la spital după un accident grav.

Incidentul a avut loc în apropiere de Stăuceni. Șoferul unui autoturism Audi s-a angajat în depășirea unor mașini pe direcția Victoria – Botoșani. În același timp, un Volkswagen Touran s-a angajat în depășire, fără ca șoferul să se asigure. Cele două mașini s-au acroșat, iar autoturismul Audi a ieșit în decor, răsturnându-se pe cupolă.

Trei pasageri din interiorul autoturismului răsturnat au fost răniți. doi minori de 2 și 14 ani, dar și un adult de 20 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. O ambulanță care trecea prin zonă a oprit și acordat îngrijiri medicale celor răniți.

Între timp, la fața ta locului a ajuns și echipajul SMURD cu medic, care a preluat adultul. Minorii au fost preluați de ambulanță și toți răniții au fost transportați la urgențe în Botoșani.

Potrivit cadrelor medicale, toți trei sunt în stare stabilă. Polițiștii ajunşi la fața locului urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului și cine se face vinovat. “Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

+27 -5
se încarcă...