Angajări din sursă externă la Penitenciarul Botoșani

0

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a scos la concurs șase posturi de agenți operativi din cadrul Penitenciarului Botoșani pentru încadrare din sursă externă. Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții cumulative printre care să aibă vârsta minimă de 18 ani, să fie absolvenți de studii liceale, să nu aibă antecedente penale ori să fi ocupat alte funcții similare din care să fi fost destituiți din motive imputabile lor. Cei interesați trebuie să depună dosarul cu toate actele necesare până pe 12 octombrie la ora 16, după care candidații vor susține testarea psihologică și vizita medicală. Testarea psihologică se va plăti, taxa fiind de 70 de lei per candidat.

Cei care vor trece de testarea psihologică și vizita medicală, vor achita 150 de lei taxă de concurs. Concursul va cuprinde o testare scrisă în baza unui chestionar tip grilă și se va desfășura după 45 de zile de la publicarea anunțului privind organizarea concursului, însă nu mai devreme de data de 6 noiembrie a.c.

Organizatorii concursului spun că nu se acceptă niciun fel de derogări, iar cei care nu îndeplinesc condițiile vor fi declarați respinși din start.

Condiţii stricte de participare

Din cauza situației epidemiologice, condițiile de participare la concurs sunt stricte. Astfel, atunci când va trebui să se prezinte pentru testări, evaluări sau pentru susținerea probei scrise, candidații vor trebui să aibă la ei mască de protecție de tip medical (nu se acceptă cele din bumbac sau alte materiale, iar viziera nu exclude purtatul măștii), dezinfectant (50 mililitri) și mănuși.

La intrarea în spațiile unde se vor desfășura activitățile, candidații vor susține un triaj epidemiologic, iar cei care prezintă simptome COVID 19 (tuse) sau temperatură corporală mai mare de 37,3 grade celsius la două măsurători succesive într-un interval de 15 minute nu vor avea acces, riscând să fie eliminați din concurs întrucât regulamentul concursului prevede faptul că probele nu se pot reprograma. Informații suplimentare privind concursul pot fi obținute de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului Botoșani, la telefon 0231.515937, interior 101,  sau prin email la adresa concurs-botosani@anp.gov.ro precum și pe site-urile Penitenciarului Botoșani sau Administrației Naționale a Penitenciarelor, secțiunea Carieră concursuri în derulare, ori accesând link-ul următor http://anp.gov.ro/penitenciarul-botosani/cariera/concursuri-curs-de-derulare/

+14 -6
se încarcă...