vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTCâine ucis cu maşina (imagini cu puternic impact emoţional)

Câine ucis cu maşina (imagini cu puternic impact emoţional)

Membrii comunităţii iubitorilor de animale din judeţ sunt şocaţi de gestul făcut de un şofer botoşănean, care a ucis un câine trecând cu maşina peste el. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, în Darabani. Imaginile, surprinse de o cameră de supraveghere, arată cum conducătorul unui autoturism Volkswagen loveşte intenţionat un câine aflat pe marginea drumului. Patrupedul, de statură mică, se afla lângă o bordură şi nu deranja cu nimic traficul autoturismelor.

În imaginile postate de o iubitoare de animale se observă cum mai multe autoturisme trec pe lângă câine, dar, la un moment dat, şoferul unui Volkswagen, când ajunge în dreptul patrupedului, trage dreapta de volan şi trece cu roata din dreapta faţă peste trupul acestuia. Ulterior şoferul îşi continuă drumul nestingherit. Câinele se zbate în agonie pe şosea, după care reuşeşte să se târâie până în curtea unei case din apropiere. Acesta a fost găsit de proprietară, care l-a adus la cabinetul veterinar Trio Vet din Botoşani. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, fiind decisă eutanasierea lui.

„S-a agăţat cu toată fiinţa lui de ultimul fir de viaţă”

Acum iubitorii de animale solicită găsirea şoferului şi pedepsirea acestuia, printr-o postare care a fost distribuită pe mai multe reţele de socializare.

„Suflet nevinovat, născut într-o lume cu monştri care se cred Dumnezeu. De mic prins în laţ, abandonat apoi pe străzi pentru că nu mai arăta estetic, probabil…… Speriat, obosit, flămând, bolnav a trăit apoi din mila oamenilor la garsoniere. Era un căţel solid cu poftă de viaţă, mulţi oameni îl iubeau. L-am dus la medic pentru problema lui, dar situaţia era complicată aşa că a fost doar sterilizat şi stătea pe lângă barul meu. Oamenii treceau şi mai puneau mâncare pe cealaltă parte a drumului.

Aşa s-a întâmplat şi pe data de 13, zi cu ghinion pentru bietul suflet. Un om i-a pus gând rău şi văzându-l pe stradă a tras de volan dreapta şi a trecut direct peste burtica lui bolnăvioara care a crăpat împrăştiindu-i maţele pe stradă. Nu a greşit cu nimic pe această lume! S-a agăţat cu toată fiinţa lui de ultimul fir de viaţă rămas, refuzând să moară, rămânând conştient câteva ore bune în timp ce noi ne dădeam cu capul de toţi pereţii cum să îl salvăm.

Au urmat două leşinuri, urlete şi chin. Am reuşit să ajungem cu el la Triovet Botoşani. Leziunile au fost prea grave, urma să moară, dar cine ştie când…aşa că, cu durere, cu Domnii Doctori, am hotărât eutanasierea… Drum lin spre cer fost PUTACHI (aşa era botezat)….
Oare de ce plătesc sufletele nevinovate, cu viaţa…plăcerea omului?
CEREM PEDEPSIREA VINOVATULUI!”, este postarea care a stârnit mânia celor de pe reţelele de socializare.

Reclamaţie făcută la Poliţie 

Oamenii spun că au făcut reclamaţie către Poliţie. În prezent, cazul este înregistrat la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Darabani, sub Articolul 25 aliniatul 1 litera A din Legea 205/2004 privind rănirea sau schingiuirea animalelor.

ATENŢIE! Imagini cu puternic IMPACT EMOŢIONAL

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.3 ° C
6.6 °
5 °
67 %
4.5kmh
36 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
10 °
mar
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...