Accident cu fugă de la locul faptei. Șoferița anchetată penal

Numarul accidentelor rutiere a inceput să crească si in mediul rural

O tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Hilișeu Horia, va fi anchetată penal după ce a fost implicată într-un accident rutier și a dus mai apoi victima acasă.

Totul s-a întâmplat ieri la prânz, când tânăra, care conducea un autoturism pe un drum comunal din sat, s-a trezit în fața mașinii cu un copil în vârstă de opt ani. Copilul s-a speriat de un cal lăsat la păscut și a pătruns intempestiv pe carosabil. Din cauza distanței foarte scurte, tânăra nu a mai avut cum să evite accidentul și l-a acroșat cu mașina pe copilaș. Deși acesta a fost rănit, șoferița nu a anunțat accidentul, ci a luat copilul și l-a dus acasă. Ulterior, minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar cazul a ajuns și la urechile polițiștilor, care au reușit să o găsească pe șoferiță în scurt timp.

„Tânăra care se afla la volanul autoturismului a fost testată cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind negativă. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Deja ai votat!