Comunicat Partidul Mişcarea Populară: De ce este necesar “Consiliul Înţelepţilor”

0
image description

Ştim din toate alegerile de până acum, că nici un primar, nu a putut cunoaşte diversele necazuri ale comunităţii şi că necunoaşterea problemelor este , parțial , şi motivul nerezolvării acestora.

În perioada alegerilor, întâlnim mulţi candidaţi, care fac multe promisiuni doar pentru a atrage voturi ,dar la sfârşitul mandatului aflăm că răspunzători pentru ineficienţa lor au fost adversarii politici, guvernul, bugetul mic, etc.

Motivul principal pentru faptul că sunt situaţii nerezolvate de 30 de ani este necunoaşterea problemelor de către cel care candidează , că după ce a fost ales nu se informează şi uită că este în slujba cetăţeanului.

De aceea este necesar “Consiliul Înţelepţilor” format din cetăţeni cu experienţă de viaţă, câte unul din fiecare cartier, care să se întâlnească cu primarul cel puţin o data pe lună, de regulă înaintea şedinţei de consiliu local şi să aducă în dezbatere toate necazurile cetăţenilor, de la probleme personale, existenţiale până la cele de administrare, parcări, locuri de joacă, salubrizare, siguranţă şi securitate, căi de acces, drumuri, iluminat, etc.

Doar aşa putem să cunoaştem, să administrăm transparent şi să rezolvăm lucrurile prin proiecte de hotărâri şi proiecte de finanţare initiate de primar, în favoarea dezvoltării oraşului şi celor ce ne aleg.

Un astfel de consiliu trebuie făcut şi pentru tineri şi pentru problemele specifice cu care se confruntă ei, dar acest lucru va fi în sarcina unui viceprimar tânăr, aşa cum este viitorul nostru viceprimar, Cezar Vizitiu, un tânăr excepțional și plin de inițiative.

Ec. Ciubotaru Gheorghe – expert contabil judiciar
Candidat PMP pentru funcția de primar, poziția 1 pe buletinul de vot!

Comandat de Partidul Miscarea Populara. Realizat de Kharisma Intact Society SRL-D; Cod unic de indentificare 21200020

Deja ai votat!
se încarcă...