Tânără trimisă la pușcărie, după ce l-a băgat în spital pe un consătean

0

O tânără în vârstă de 30 de ani, din satul Libertatea, comuna Călărași, a ajuns în pușcărie, după ce l-a bătut pe un consătean până l-a băgat în spital. Acuzată de lovire și alte violențe, ea a fost condamnată ieri de Curtea de Apel Suceava la șapte luni de închisoare cu executare. La scurt timp, în baza mandatului de executare a pedepsei, ea a fost depistată pe raza localității de domiciliu și reținută de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriți. Escortată la Penitenciarul Botoșani, tânăra a fost încarcerată.

Scandalul de care i s-a tras totul a avut în urma cu patru ani, mai exact pe 24 septembrie 2016, tânăra, împreună cu fratele ei, l-ar fi lovit pe un consătean în vârstă de 49 de ani pe fondul unei stări conflictuale mai vechi. Cea a deranjat-o au fost reproșurile bărbatului că i-ar fi dat adesea să consume băuturi alcoolice cumnatei lui, motiv pentru care cea din urmă este mai mereu sub influența alcoolului. Agresiunea a avut loc pe terasa unui bar, unde protagoniștii s-au întâlnit întâmplător.

Tânăra i-a aplicat bărbatului o lovitură cu pumnul în zona feței, după care l-a prins de reverele hainei și l-a tras spre drumul public din fața barului, unde a avut loc o altă altercație în care a fost implicat și fratele tinerei. Rănit, bărbatul a ajuns la spital, unde a rămas internat până pe 30 septembrie 2016, cu traumatism facial acut deschis, fractură piramida nazală, fractură ram vertical mandibular și multiple fracturi costale. În urma anchetei, tânăra a fost trimisă în judecată și condamnată la închisoare cu executare.

+11 -3
se încarcă...