spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTComunicat Partidul Mişcarea Populară

Comunicat Partidul Mişcarea Populară

Despre mine!

Am vorbit şi am postat despre multe lucruri din programul meu pentru Primăria Botoşani, dar nu am spus nimic despre mine, familie, despre pregătirea mea profesională, despre munca şi experienţa mea, astfel ca cetăţenii să analizeze dacă sunt suficient de pregătit pentru administraţie publică.

Am o soţie iubitoare şi patru copii minunaţi. Mă simt tânăr atâta timp cât mama de 92 de ani şi mama soacră de 83 de ani, sunt încă în putere şi sunt active şi îmi sunt de mare ajutor. Soţia este inginer AC iar cei patru copiii sunt: băieţii, unul inginer şi unul profesor iar fetele, una consilier juridic şi cea mică masterand şi inginer AC la o multinaţională din Bucureşti.

Eu sunt economist, expert contabil judiciar şi am o experienţă de muncă de peste 40 de ani in domenii cum ar fi: contabilitate, control financiar, control financiar bancar în BNR – Banca Naţională a României, control financiar fiscal în DGFP – Direcţia Generală a Finanţelor Publice, contabil şef în cooperaţia meşteşugărească, revizor contabil în cooperaţia de consum, şef birou senatorial, consilier economic în mai multe societăţi comerciale cu capital privat, subsecretar se stat şi vicepresedinte ANPC – Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, expert ADS – Agenţia Domeniilor Statului, membru în mai multe CA, preşedinte CA intr-o societate pe acţiuni, cenzor ales sau statutar la diverse entităţi, PFA la cabinetul propriu de expert contabil,etc.

In administraţia publică locală am fost consilier local în CL al Municipiului Botoşani, director de cabinet la Instituţia Prefectului şi consilier judeţean în CJ Botoşani.

Am îmbrăţişat ideea de pregătire profesională continuă şi în permanenţă am crescut profesional prin participarea la diverse cursuri de pregatire profesională cum ar fi: Master în securitate comunitară la Facultatea de Drept a Universităţii Bioterra din Bucureşti, securitate şi bună guvernare la Colegiul Naţional de Apărare din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”, „Statalitate si gandire de stat” la Georgetown University – Washington DC, gestiunea funcţiei publice, achizitii publice şi administraţie publică la Institutul Naţional de Administraţie, multiple cursuri de pregătire profesională la CECCAR- Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, etc.

De asemenea, am activat şi încă activez în asociaţii şi fundaţii, cum ar fi: Preşedinte al Asociaţiei Consumatorilor Europeni din Romania-ACER, Fundaţia Ion Pillat, Fundaţia Liber Art, etc.

Sper că pregătirea mea profesională şi întreaga mea experienţă la care adaug cinstea şi înţelepciunea, să le pun în slujba comunităţii!

Ec. Ciubotaru Gheorghe – expert contabil judiciar

Candidat PMP pentru funcția de primar, poziția 1 pe buletinul de vot!

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
66 %
2.6kmh
100 %
joi
13 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...