spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTVrei un frigider side by side, dar nu ești convins încă? Iată...

Vrei un frigider side by side, dar nu ești convins încă? Iată 6 avantaje de care vei avea parte!

Indiferent de tipul locuinței tale și de spațiul pe care îl ai disponibil, există anumite elemente pe care trebuie neapărat să le ai în jurul tău. Printre acestea, desigur, se află electronicele și electrocasnicele destinate nevoilor tale, care sunt special concepute pentru a te ajuta. 

Dacă urmează să alegi primul frigider pentru noua ta locuință, în care te-ai mutat recent, sau în cazul în care vrei să faci o investiție și să îl schimbi pe cel pe care îl ai deja, poți alege un  frigider side by side, care vine la pachet cu numeroase avantaje.  

 

Iată câteva dintre avantajele unui frigider side by side

  • Două uși 

Aspectul vizual general, în funcție de care sunt recunoscute frigiderele side by side, este caracterizat de faptul că au două uși. Compartimentele lui interioare pot fi utilizate prin deschiderea acestora. Astfel, dacă ai nevoie de un aliment care este în congelator, poziționat de cele mai multe ori în partea stângă, vei deschide ușa respectivă.

  • Un singur electrocasnic pentru două nevoi – congelare și răcire cu două sisteme diferite

Majoritatea frigiderelor side by side au două zone care funcționează independent. Mai exact, există un motor special destinat congelatorului și unul frigiderului, deci ambele sisteme de răcire sunt create special pentru nevoile tale.

  • Mult spațiu de depozitare

Acest tip de frigider este cunoscut pentru dimensiunile specifice și vizibil mai mari. Datorită faptului că există două uși total independente, poziționate una lângă cealaltă, lățimea lui va fi mai mare și, implicit, spațiul de depozitare.

  • Eficiență energetică

Poate te gândești că dacă este mai mare va consuma mai mult. Chiar dacă există două sisteme independente de răcire, consumul lor este în favoarea ta, deoarece este mai redus decât la un model convențional. Verifică înainte de achiziționare clasa energetică, în cazul în care reprezintă un criteriu important pentru tine. 

  • Funcții inteligente de ultimă generație 

Desigur, tehnologia a evoluat considerabil, iar frigiderele nu fac excepție! Tocmai datorită acestui lucru, se bucură acum de numeroase funcții inteligente, pregătite să fie utilizate. De la selectarea temperaturii cu ajutorul ecranului tactil, până la trimiterea notificărilor de avertizare pe telefonul mobil, toate acestea pot fi viitoarele specificații smart ale frigiderului tău side by side!

  • Design modern

În funcție de spațiul de care dispui în bucătărie și pe care îți dorești să îl dedici frigiderului, variantele side by side ar trebui să se bucure de atenția ta. Design-ul unic poate influența într-un mod pozitiv aspectul general al bucătăriei tale, mai ales dacă vrei să o duci într-o zonă modernă, industrială sau minimalistă.

Acum că ai aflat câteva dintre avantajele cu care vine la pachet un frigider side by side, ține cont de toate beneficiile de care te poți bucura și ia decizia potrivită pentru bucătăria ta. Ține cont și de nevoile familiei tale și, mai ales, de spațiul de depozitare de care poți profita din plin. Alege-l în culoarea potrivită, pentru a se integra cât mai bine în stilul de amenajare pe care l-ai ales pentru locuința ta.

Chiar dacă este doar un frigider, poate să devină ajutorul de nădejde al bucătăriei tale!

Sursa foto: shutterstock.com

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...