Copil în stare gravă după ce a fost lovit de calul familiei

0

Un copil trei ani, din Unţeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit în faţă cu copita de calul familiei. Incidentul a avut loc în weekend, când copilul se afla în curtea casei părinteşti.

Tatăl micuţului tocmai venea cu căruţa de la câmp, de unde aducea fân pentru animale. Când căruţa a intrat pe poarta gospodăriei, copilul a ajuns în dreptul calului şi a intrat printre picioarele lui. Animalul l-a lovit, însă, cu piciorul peste faţă, în timp ce se afla în mers.

Prezenţa de spirit a tatălui său a evitat însă o tragedie, bărbatul sărind imediat din căruţă. Acesta a reuşit să ia copilul înainte ca acesta să ajungă sub copitele calului. Copilul a primit îngrijiri de la părinţi, care au sunat imediat la 112. O ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului, iar cadrele medicale au acordat copilului primul ajutor. „Copilul prezenta un traumatism cranio-facial. Starea lui era stabilă, dar destul de gravă, urmând a se stabili la examenul radiologic gravitatea leziunilor”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

+6 -0
se încarcă...