Tânăr bătut că a votat cu cine nu trebuia

0

Incident electoral neobișnuit duminică seară în judeţul Botoșani. Un tânăr din Santa Mare a apelat la serviciul 112 reclamând faptul că a fost bătut de simpatizantul unui alt candidat la primăria comunei. Incidentul a avut loc într-un bar din satul Bogdănești.

Tânărul, de 26 de ani, se afla în bar împreună cu un alt prieten. La un moment dat cei doi au început să discute despre preferințele lor electorale. Pentru că preferau candidați diferiți între cei doi a izbucnit o ceartă. De la discuții în contradictoriu până la violență fizică a fost doar un pas. Partenerul de pahar al tânărului de 26 de ani l-a lovit pe acesta cu putere cu pumnul în față.

Victima a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. O ambulanță a ajuns la fața locului, dar și un echipaj de poliție. Cadrele medicale i-au acordat victimei primul ajutor, după care acesta a fost preluat de polițiști, care au demarat o anchetă. “Între doi tineri a izbucnit un conflict pe fondul unei neînțelegeri legate de candidatul cu care ar urma să voteze unul dintre ei. În prezent se fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru lovire sau alte violențe”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

+10 -2
se încarcă...